Feestelijke opening Heliomare College

De VSO school in Alkmaar is feestelijk geopend en heeft een nieuwe naam gekregen: Het Heliomare College. Op het College volgen 170 jongeren tussen 12 en 20 jaar speciaal onderwijs. Ze krijgen daarbij revalidatie en passende ondersteuning die aansluit bij hun mogelijkheden. De trotse leerlingen gaven rondleidingen door het gebouw en toonden de leerpleinen met restaurant en keuken, werkplaatsen en de grote centrale aula waar alle gasten samen kwamen.  

Renovatie Het Rode Klif groot succes!

Zowel de bewoners als woningcorporatie Centrada zijn erg tevreden over de renovatie van het wooncomplex Het Rode Klif in Lelystad. Dit is het resultaat van de intensieve samenwerking tussen Bouwbedrijf Bramer en SVP. Dirk Overwijk van Centrada vindt het een 9 waard! De renovatie betrof de gevels, de entrees en de openbare ruimten in dit typische complex uit de jaren 70 waar de ontsluiting van de woningen via brede gangen en een woondek plaats vindt. 

Eerste paal Langehoutbuurt Nobelhorst

Maandag 30 juni is de eerste paal geslagen voor de Langehoutbuurt, een knusse en levendige buurt in Nobelhorst. De buurt ligt aan de Brink, het hart van het dorp waar in de toekomst ook de school komt te staan. In het buurtje wordt gewoond aan het water, in gezellige woonstraatjes en in een knus hofje, dus voor ieder wat wils. Aan de overzijde van de buurt aan de Laan wonen inmiddels de eerste bewoners van de wijk in echte dorpshuizen die door SVP zijn ontworpen. En ook hier heerst al de oranjekoorts!