Internationaal SVP

Ons team blijft zich maar uitbreiden en krijgt met de komst van Daniël en Marta nog meer een internationaal tintje. Uiteraard zijn zij meer dan welkom in ons team! Hieronder stellen zij zich voor.

Marta vertelt: “Een collega vertelde mij over SVP omdat hij ervan overtuigd was dat het bureau iets voor mij zou zijn. Hij kon niet meer gelijk hebben! Een half jaar later kreeg ik de kans om te solliciteren en na het gesprek twijfelde ik niet: ik was meer dan geïnteresseerd.” Marta is een Italiaanse architect, met drie jaar ervaring in Nederland bij TconcepT. Haar tijd bij SVP bevalt haar tot nu toe: “Werken bij SVP is precies zoals ik verwachtte en hoopte. Het is een stimulerende omgeving, vol aardige en bekwame mensen die altijd bereid zijn om je te helpen of informatie te delen. Het team is hecht en goed georganiseerd, waardoor de focus op de kwaliteit van de projecten ligt. Na een maand kan ik alleen maar uitkijken naar wat de toekomst gaat brengen!”

Daniël wist na zijn stage bij Architekten Cie dat hij wilde werken in Nederland. Hij studeerde af aan de University of Architecture and Urbanism in Boekarest, Roemenië, waar hij ook vandaan komt. Ervaring in Nederland deed hij ook op bij MoederscheimMoonen Architecten. “SVP is een professionele en vriendelijke werkomgeving waar ik vrij ben om mijzelf te uiten, het contact met collega’s prettig is en waar ik op een creatieve manier kan bijdragen aan het ontwerpproces.” vertelt Daniël. Maar hij kijkt ook naar de toekomst: “Een droomproject bij SVP zou een renovatie van een bestaand gebouw zijn, gecombineerd met een uitbreiding in eigentijdse stijl”

Bekijk hier ons hele team!