SVP architectuur stedenbouw junior architect assistent ontwerper gezocht vacature

Junior architect/assistent ontwerper gezocht

Wie wij zijn
Wij zijn een groep van bijna veertig architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen, waar integraal ontwerpen tussen de schaalniveaus van architectuur en stedenbouw centraal staat. Wij hechten waarde aan een prettige werksfeer en samenwerken vinden wij vanzelfsprekend. Dit doen wij met collega’s, opdrachtgevers en toekomstige gebruikers van onze ontwerpen. Connecting at every scale is niet voor niets onze slogan. Wij houden van complexiteit. Het biedt kansen om verder te kijken dan het geijkte en oplossingen aan te bieden waar anderen dat niet lukt. Vanwege een groeiende opdracht portefeuille zijn wij op korte termijn op zoek naar uitbreiding van ons team met een junior architect/assistent ontwerper.

Wie wij zoeken
• Je bent afgestudeerd aan de TU of Academie van Bouwkunst
• Ongeveer twee tot drie jaar werkervaring in het vakgebied
• Ervaring met VectorWorks, SketchUp en Adobe
• Je kunt situaties op verschillende schaalniveaus snel en goed analyseren
• Je beheerst de Nederlandse taal en kunt gemakkelijk communiceren
• Uiteraard ben je creatief en heb je een pro-actieve houding
• Je bloeit op als je werkt in teamverband, maar kunt ook heel goed je eigen boontjes doppen
• Het is een pré als je ervaring en affiniteit hebt met stedenbouw

Wat wij bieden
Een fijne werkomgeving met een mooie mix aan goed gehumeurde en talentvolle collega’s. Ons voormalig patronaatsgebouw ligt tegen het centrum van Amersfoort aan. De arbeidsvoorwaarden en beloning zijn conform cao architectenbureaus. Je kunt werken in wisselende teams aan binnen-en buitenlandse projecten, prijsvragen en studies. Doorgroeimogelijkheden heb je altijd in eigen hand en zijn binnen handbereik.

Herken je jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan een sollicitatiebrief voor 22 december inclusief CV en beknopt portfolio naar info@svp-svp.nl ter attentie van Jessica van Boxtel. Val jij op tussen de aanmeldingen? Dan nodigen wij jou uit voor een goed gesprek.