Per direct gezocht: (junior)architect

Voor de uitbreiding van ons team is SVP op zoek naar een (junior)architect. Houd je van vernieuwende architectuurprojecten, op gebied van stedelijke leefomgevingen, duurzaamheid, herbestemming, onderwijs en klimaatbestendigheid? Vooruitstrevende projecten, die we uitwerken van het eerste idee, tot en met realisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn een groep van bijna veertig architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen, waar integraal ontwerpen tussen de schaalniveaus van architectuur en stedenbouw centraal staat. Wij hechten waarde aan een prettige werksfeer en samenwerken vinden wij vanzelfsprekend. Dit doen wij met collega’s, opdrachtgevers en toekomstige gebruikers van onze ontwerpen. Connecting at every scale is niet voor niets onze slogan.

Jij bent afgestudeerd aan de TU of Academie en hebt ongeveer drie jaar ervaring. Het is een pré als je ervaring en affiniteit hebt met stedenbouw. Uiteraard ben je creatief en heb je de ambitie om te leren. Je bent zelfstandig, maar ook niet bang om op tijd aan de bel te trekken. Je kunt met Vectorworks, SketchUP, Adobe en Office werken.

Herken je jezelf in deze tekst? Stuur dan een sollicitatie inclusief CV en beknopt portfolio naar info@svp-svp.nl ter attentie van Jessica van Boxtel. Val jij op tussen de aanmeldingen? Dan nodigen wij jou uit voor een goed gesprek.