Receptionist gezocht

Vanwege een groeiende opdracht portefeuille zijn wij op korte termijn op zoek naar uitbreiding van onze ondersteunende stafafdeling, met een receptionist.

Als receptioniste bij SVP ben je het eerste aanspreekpunt van ons bureau. In je rol als gastvrouw/man ontvang je bezoekers op een gastvrije manier en begeleidt je ze naar de juiste vergaderruimte of persoon. Daarnaast bedien je de telefooncentrale en sta je bellers vriendelijk te woord.
Tevens ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van algemene secretariële werkzaamheden, de afhandeling van de inkomende en uitgaande post, je regelt zaken op facilitair gebied, je bestelt kantoorartikelen, je zorgt voor de kantine voorraad en de boodschappen. In de middag zet je de bureaulunch klaar voor collega’s.
Je hebt een relevante afgeronde MBO-opleiding en aantoonbare werkervaring op gebied van front office/receptie. We zoeken iemand die servicegericht is en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Verder verwachten we een gedegen kennis van Microsoft Office software (Word, Excel & Outlook).

 

Wij zoeken
We zijn op zoek naar een proactieve, service gerichte en energieke receptionist, die beschikt over:

  • Affiniteit met stedenbouw en architectuur
  • MBO werk- en denkniveau
  • Een representatieve houding
  • Werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met computerprogramma’s zoals MS Office en administratie
  • Rijbewijs
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Beschikbaar voor 16 uur, op 4 ochtenden per week

 

Wat wij bieden
Een leuke en dynamische baan in een fijne werkomgeving met een mooie mix aan goed gehumeurde en talentvolle collega’s. Ons voormalig patronaatsgebouw ligt tegen het centrum van Amersfoort aan. De arbeidsvoorwaarden en beloning zijn conform cao architectenbureaus. Doorgroeimogelijkheden heb je altijd in eigen hand en zijn binnen handbereik.

Wie wij zijn
Wij zijn een groep van bijna veertig architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen, waar integraal ontwerpen tussen de schaalniveaus van architectuur en stedenbouw centraal staat. Wij hechten waarde aan een prettige werksfeer en samenwerken vinden wij vanzelfsprekend. Dit doen wij met collega’s, opdrachtgevers en toekomstige gebruikers van onze ontwerpen. Connecting at every scale is niet voor niets onze slogan. Wij houden van complexiteit. Het biedt kansen om verder te kijken dan het geijkte en oplossingen aan te bieden waar anderen dat niet lukt.

Herken je jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan een sollicitatiebrief inclusief CV naar info@svp-svp.nl ter attentie van Jessica van Boxtel. Val jij op tussen de aanmeldingen? Dan nodigen wij jou uit voor een goed gesprek.