Ruimte voor eigen keuzes in Hoge Weide

Stel je eens voor, je komt thuis in je huis in de wijk Hoge Weide in Leidsche Rijn. Een plek die je bewust hebt gekozen. Het gemak van de voorzieningen van de stad op een steenworpafstand, maar ook het gevoel van ruimte, groen en privacy. Je bent hier vooral gaan wonen vanwege de ruime woningen met veel opties en keuzevrijheid. Zo had je de mogelijkheid om de woning helemaal in te delen naar eigen smaak. Zoals bijvoorbeeld de grote tweede verdieping waar nu de ouderslaapkamer is met een eigen badkamer en een werkkamer die uitkomt op een enorm dakterras.

Dat is allemaal realiteit geworden. Veel ruimte zonder daar de hoofdprijs voor te betalen én met veel ruimte voor de wensen van bewoners. Het is juist deze vrijheid die tot het gevarieerde beeld heeft geleid op deze bijzondere plek in Hoge Weide. Het gevarieerde woningbeeld met terrassen sluit perfect aan bij het getrapte, oplopende parklandschap, het project heeft niet voor niets de naam ‘Tuinen van Babylon’ gekregen.

Bekijk hier het resultaat en nieuwe foto’s. Dit project is in opdracht van Van Wanrooij gemaakt.