Stationspark uit de steigers

Het Stationspark in Waddinxveen is een goed voorbeeld van hoe je de eerste stedenbouwkundige ideeën verder kunt vertalen in een architectonisch ontwerp om zo een bijzondere kwaliteit te krijgen. Dankzij onze integrale aanpak en duidelijke visie vanaf de start van het stedenbouwkundige ontwerp, is het resultaat een rijk gedetailleerd beeld, met zorgvuldig ontworpen details. Maar ook een plek dat een verhaal vertelt. Deze driehoekige locatie is ingeklemd tussen het spoor, het park en de wijk Triangel. Wat ervoor zorgt dat de nieuwe wijk niet letterlijk, maar wel figuurlijk het hart van de nieuwe wijk vormt.
 
De buurt kan je inmiddels met eigen ogen komen bewonderen, want het merendeel van de gebouwen is uit de steigers. Je herkent de wijk aan de sheddaken, een levendige donkerrode steen met bijzondere metselwerkdetails en vele antraciet stalen profielen. Als je dan aan fabrieksgebouwen denkt, dan zijn we in onze missie geslaagd.