181129_SVP_architectuur_stedenbouw_vacature_revit_modelleur_bouwkundige

Vacature: Revit-modelleur

Wie wij zoeken

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren bouwkundig Revit-modelleur. Actief meedenken en zelfstandig projecten tot een hoog niveau uit te werken zijn van grote waarde. Onze projecten zijn van verschillende schaalniveaus, je kan deze snel en goed analyseren. Je kan goed plannen en overzicht houden in projecten. In deze functie werk je nauw samen met ontwerpers en onderhoud je zelf het contact met externen. Goede communicatieve eigenschappen en klantgericht handelen zijn daarbij essentieel. Een groot voordeel is als je door ervaring in staat bent collega modelleurs aan te sturen, of de ambitie hebt om door te groeien naar deze functie.

Jouw competenties:

  • Een afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring
  • Affiniteit met architectuur én stedenbouw
  • Goed ontwikkelde technische kennis en vaardigheden, analytische denkkracht
  • Kennis van de actuele regelgeving
  • Aantoonbare ervaring met het modelleren/visualiseren en uitwerken van projecten in Revit
  • Ervaring met Solibri en het samenwerken met andere partijen in BIM is een pré
  • Zelfstandig, communicatief, teamspeler, pro-actief en klantgericht
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Wie wij zijn

Wij zijn een groep van bijna veertig architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen, waar integraal ontwerpen tussen de schaalniveaus van architectuur en stedenbouw centraal staat. Wij hechten waarde aan een prettige werksfeer en samenwerken vinden wij vanzelfsprekend. Dit doen wij met collega’s, opdrachtgevers en toekomstige gebruikers van onze ontwerpen. Connecting at every scale is niet voor niets onze slogan. Wij houden van complexiteit. Het biedt kansen om verder te kijken dan het geijkte en oplossingen aan te bieden waar anderen dat niet lukt.

Wat wij bieden

Een fijne werkomgeving met een mooie mix aan goed gehumeurde en talentvolle collega’s. Ons voormalig patronaatsgebouw ligt tegen het centrum van Amersfoort aan. De arbeidsvoorwaarden en beloning zijn conform cao architectenbureaus. Je werkt in wisselende teams aan binnen-en buitenlandse projecten, prijsvragen en studies. Doorgroeimogelijkheden heb je altijd in eigen hand en zijn binnen handbereik. De aanstelling is in principe fulltime, maar 32 uur is bespreekbaar.

Ben jij de revit-modelleur die wij zoeken? Stuur dan een sollicitatiebrief inclusief CV en beknopt portfolio naar info@svp-svp.nl ter attentie van Jessica van Boxtel. Val jij op tussen de aanmeldingen? Dan nodigen wij jou uit voor een goed gesprek