181129_SVP_architectuur_stedenbouw_vacature_stedenbouwkundige_landschapsarchitect

Vacature: stedenbouwkundige/ landschapsarchitect

Wie wij zijn

Wij zijn een groep van bijna veertig architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen, waar integraal ontwerpen tussen de schaalniveaus van architectuur en stedenbouw centraal staat. Wij hechten waarde aan een prettige werksfeer en samenwerken vinden wij vanzelfsprekend. Dit doen wij met collega’s, opdrachtgevers en toekomstige gebruikers van onze ontwerpen. Connecting at every scale is niet voor niets onze slogan. Wij houden van complexiteit. Het biedt kansen om verder te kijken dan het geijkte en oplossingen aan te bieden waar anderen dat niet lukt.

Vanwege een groeiende opdracht portefeuille zijn wij op korte termijn op zoek naar uitbreiding van ons team met een stedenbouwkundige/landschapsarchitect.

Wie wij zoeken
  • je bent afgestudeerd aan de TU, de Academie van Bouwkunst, WUR of Hogeschool van Larenstein
  • minimaal 2 jaar werkervaring in het vakgebied zijn vereist
  • je hebt ervaring met VectorWorks en Adobe pakketten
  • uiteraard ben je creatief en heb je een pro-actieve houding
  • je hebt een goede materialen- en plantenkennis
  • in team verband bloei je op, maar kunt ook heel goed je eigen boontjes doppen
  • je kunt situaties op verschillende schaalniveaus snel en goed analyseren

Wat wij bieden

Een fijne werkomgeving met een mooie mix aan goed gehumeurde en talentvolle collega’s. Ons voormalig patronaatsgebouw ligt tegen het centrum van Amersfoort aan. De arbeidsvoorwaarden en beloning zijn conform cao architectenbureaus. Je kunt werken in wisselende teams aan binnen-en buitenlandse projecten, prijsvragen en studies. Doorgroeimogelijkheden heb je altijd in eigen hand en zijn binnen handbereik.

Ben jij de stedenbouwkundige/landschapsarchitect die SVP zoekt? Stuur dan een sollicitatiebrief inclusief CV en beknopt portfolio naar info@svp-svp.nl ter attentie van Jessica van Boxtel. Val jij op tussen de aanmeldingen? Dan nodigen wij jou uit voor een goed gesprek.