Excursie gemeenteraad en college Bunnik

24
Sep
2024

Vorige week lieten Maartje Luisman en Barbara Dirks de gemeenteraad en het college van Gemeente Bunnik kennismaken met onze projecten voor de Stationsomgeving Culemborg en Sluiseiland in Vianen. Zo deden de leden van de raad inspiratie op en kregen inzichten voor de ontwikkeling in Bunnik waar het stationsgebied de komende jaren transformeert van een ‘versteend’ terrein met kantoren tot een aantrekkelijke woonwijk.

Eerst bekeek de groep in Culemborg de maquette die inzicht geeft in de uitgangspunten van ons masterplan op basis waarvan het bedrijventerrein kan transformeren tot een levendig stadsdeel met een uitgebreide functiemix. Daarna werd Sluiseiland bezocht waar we vanaf het prille begin met de eerste dromen tot en met nu betrokken zijn als supervisor. Al wandelend door de groene wijk wisselden de aanwezigen ervaringen uit over de totstandkoming van deze prachtige plek tussen het water en de historische binnenstad van Vianen.

De door ons opgestelde gebiedsvisie voor de stationsomgeving van Bunnik wordt op dit moment uitgewerkt tot een stedenbouwkundig masterplan. Lees meer over ons masterplan voor Culemborg

Lees meer over project Sluiseiland

Barbara vertelt meer over het masterplan voor de stationsomgeving van Culemborg aan de hand van een maquette.

Download het bestand
stedenbouw transformatie stationsomgeving culemborg sluiseiland vianen