Huisvesting voor ouderen verrijst in het bos

30
Jul
2024

Stel u eens voor: u bent een levensgenieter van wat oudere leeftijd en u wilt in een unieke omgeving wonen waar vitaliteit, zelfstandigheid en saamhorigheid centraal staan. Aantrekkelijke huisvesting voor senioren waar je geleidelijk aan ‘oud’ kunt worden in een fijne gemeenschap en zorg naar behoefte kunt afnemen is niet vanzelfsprekend. Terwijl dit juist ook een bijdrage levert aan het tekort aan zorgverleners.

Ons project De Trappenberg in Huizen (onderdeel van woon-zorgconcept Seasons) laat zien dat het anders kan. Het is een buitengewoon voorbeeld van een omgeving waar ouderen straks op een gezonde manier samen van het leven kunnen genieten. En de hoge opkomst van De Trappenbergdagen - een reeks van informatiebijeenkomsten voor de geïnteresseerden georganiseerd door Amvest - bewijst dat. Nog even afwachten: op dit moment verrijzen de woonclusters langzaam in het bos, maar over paar jaar trekken de eerste bewoners in!

Lees meer over onze visie op Huisvesting voor ouderen

Meer info over het project De Trappenberg

Opdrachtgever Amvest en Waterland Real Estate

In samenwerking met B+O Architecture and Urban Design, TenBrasWestinga, Adviesbureau Haver Droeze en Koopmans Bouwgroep | TBI

Download het bestand
svp stedenbouw architectuur seniorenhuisvesting‍ huisvesting ouderen zorg